Project

Le boulac

De ruim honderd bungalows van Domaine Le Boulac vindt U ongeveer vijftig kilometer onder Luik, midden in de, in ieder jaargetijde, prachtige Ardennen.

Het park is erg ruim opgezet en geschikt voor iedereen. Voor natuurliefhebbers is dit een perfecte startplaats voor het maken van lange wandelingen. Cultuurliefhebbers komen in de omgeving zeker tot hun trekken. De meer sportief ingestelde mensen, kunnen hun hart ophalen, met onder andere de vele routes voor mountainbikers.

Kinderen leren hier weer spelen met wat de natuur te bieden heeft, hutten van op de grond liggende takken bouwen of boompje wisselen of.....! Zij zullen zich niet snel vervelen rondom het huis. Willen ze toch liever wat anders, er zijn een speeltuin, een zwembad en een kinderboerderij aanwezig.

Boven alles is Domaine Le Boulac een oase van rust. Tijdens het vroege ochtendgloren is het enige dat uw oren bereikt het ochtendgezang van de vele vogels. De hele dag wordt 'muzikaal' begeleid door het ruisen van de bomen. Een eventuele regenbui hoort u al van verre aankomen, net als het aanwakkeren van de wind. Langzaam maar zeker zult u ook de verschillende vogelgeluiden leren onderscheiden.....kortom in Domaine Le Boulac leert u de natuur verstaan!

Klant
Le Boulac
URL
www.boulac.be
Online
Begin 2014
>