Project

Vanhaerents

Koepelsite voor de projectontwikkelingssite voor de bouw-projectontwikkelaar Vanhaerents uit Gent.

De kern van de homepage bestaat uit een raster met de belangrijkste bouw- en architectuurprojecten van Vanhaerent. Dit geeft aan de bezoeker een mooi overzicht van het ruime aanbod aan kwalitatieve projecten. En tegelijkertijd heeft men op die manier directe toegang tot elk van de projecten.

Diverse multimediale elementen zoals fotoviewers en video creëren een extra dynamiek wat bijdraagt tot de sfeer van hoogstaande architectuur eigen aan Vanhaerents projecten.

De site is ook geoptimaliseerd voorr de zoeksystemen zoals Google en wordt verder ondersteund door diverse acties m.b.t. sociale media zoals Facebook, Twitter en dergelijke. De blog 'Vanhaerents Magazine' complementair en geïntegreerd met de site draagt mede bij tot hoge bezoekcijfers. Ook wordt er regelmatig een nieusbrief gestuurd naer geïnteresseerde bouwlustigen.

Voor elk project is er coherente projectfiche eigenlijk eerder een minisite met informatie over ligging, partners, wooneenheden, plannen, downloads van documentatie, plannen en lastenboeken, een fotogalerij een reservatieformulier en een informatieaanvraag

Klant
Vanhaerents
URL
www.vanhaerents.be
Online
September 2013
>