WEBSITES EN WEBAPPLICATIES

Bouwen van websites en web-applicaties is en blijft onze kernactiviteit.

Kwaliteit van de gebruikersinterface

De kwaliteit van de gebruikersinterface is voor ons primordiaal.
Een eerst streefdoel is de realisatie van een hoogstaand en creatief grafisch ontwerp.
Naast het grafisch ontwerp is de gebruiksvriendelijkheid een even belangrijk element: duidelijke structuur, intuïtieve navigatie, steeds duidelijke positionering in de site.
Onze web-communicatie wordt ontwikkeld binnen een globale filosofie van integratie van digitale en gedrukte communicatie na.

Eigen beheer met een CMS (Content Management System) op maat

De vorm waarin uw boodschap verpakt is dus belangrijk maar uiteraard is de kwaliteit van de inhoud (‘content’) een eerste vereiste (moet actueel zijn, duidelijk leesbaar, ...). De redactie van goede teksten is dus van primordiaal belang. Dit brengt niet alleen uw boodschap duidelijk over naar de bezoekers van de site maar draagt tevens bij tot een goede positie in de zoeksystemen zoals Google.

De klant kan zijn website volledig zelf onderhouden dank zij ons uiterst gebruiksvriendelijk “Content Management System” (I-CMS).  U kan dan onbeperkt de structuur en de inhoud van de site aanpassen of uitbreiden (m.a.w. navigatie-menu en de hieraan gekoppelde pagina’s).

Naast de klassieke infopagina’s met tekst en foto’s kunt u het CMS uitbreiden met diverse extra functies zoals berichten, activiteiten, productcataloog, projecten en dergelijke meer.

Voor diverse domeinen (bedrijfswebsite, winkel, immobiliën kantoor, advocatenkantoor, ...) bieden wij standaardoplossingen aan. Daarnaast is een sterk punt van onze dienstverlening zeker het bieden van een oplossing op maat van uw bedrijf.

Oplossingen voor alle sectoren

Wij zijn actief in alle socio-economische sectoren: industrie, bouw, diensten, groothandel, shopping, horeca, onderwijs, advocatuur, ... Telkens zoeken wij naar oplossingen op maat evenwel geïnspireerd door onze ervaring met de sector.

>