HOSTING EN DOMEINEN

Naast het bouwen van website bieden wij ook exploitatie diensten aan zoals de eigenlijke hosting van uw website, het gebruik van mail services, ....

Hosting

Voor een performante hosting maken wij gebruik van een viertal webservers onder Windows Server 2008. Uiteraard zijn deze servers beveiligd via Firewall.
Er worden dagelijks backups genomen. Deze dagelijkse back-upprocedure past op zijn beurt in een weekcyclus. Ook beschikt het datacenter waar wij van gebruik maken (www.cegeka.be) over een back-up locatie waar onmiddellijk opnieuw kan opgestart worden. Het datacenter beschikt over 24u/24u en 7dagen /7 dagen assistentie in geval van pannes.
Via een systeem van 'burstable bandwidth' kunnen wij u garanderen dat u altijd over voldoende bandbreedte beschikt ook bij onverwachte piekbelastingen.

Mailboxen

Daarnaast beschikken wij ook over een mailserver met anti- virus en anti -spam beveiliging

Domeinnamen

Wij kunnen ook instaan voor de registratie van nationale (.be), internationale (.com, .net, .org, .eu, ...) en land- domeinnamen (.nl, .fr, .de, etc. ...) Wij zijn DNS agent voor .be domeinnamen. Om na te gaan of uw domeinnaam nog vrij is kunt u rechtstreeks op de DNS site kijken (www.dns.be)

>